Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih takmak

Rüyada tesbih takmak

Rüyada tesbih takmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, maddi olanaklarının artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih takmak gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Rüyada tesbih takmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Rüyada tesbihi koluna takmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna tesbih takmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna takmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada koluna tesbih takmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden tesbih almak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde tesbih görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada eski tesbih görmek en küçük sorunda parlayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, şifa ve ilaç bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments