Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihi birine vermek

Rüyada tesbihi birine vermek

Rüyada tesbihi birine vermek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalettir.

Rüyada tesbihi birine vermek gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Rüyada eski tesbih görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sözleri tutulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü birinden tesbih almak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada cam tesbih görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tesbih almak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tesbih etmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tesbihi yere atmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada çok uzun tesbih görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments