Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih atmak

Rüyada tesbih atmak

Rüyada tesbih atmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Rüyada tesbih atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Rüyada tesbih atmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbihi yere atmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden tesbih almak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok daha mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada parmakla tesbih çekmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tesbih tanelerini görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, gelişeceğine işaret eder.

Rüyada tesbihi kaybetmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltu taşı tesbih görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tesbihat yapmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments