Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihat yapmak

Rüyada tesbihat yapmak

Rüyada tesbihat yapmak hayırlı bir haber alınacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hastalıkların biteceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbihat yapmak gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Rüyada tesbihat yapmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih yapmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih atmak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yenileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada renkli tesbih görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Rüyada tesbih toplamak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet eder.

Rüyada uzun tesbih görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine delalettir.

Rüyada birinin tesbih çektiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden tesbih almak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments