Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla tesbih çekmek

Rüyada parmakla tesbih çekmek

Rüyada parmakla tesbih çekmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Rüyada parmakla tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakla tesbih çekmek daha çok iş yapacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide tesbih çekmek ileride saygın bir kimse olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek gereksiz bir harcama yapılacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz tesbih çekmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbihle salavat çekmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada namazda tesbih çekmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tesbih çekmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments