Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih tanelerini görmek

Rüyada tesbih tanelerini görmek

Rüyada tesbih tanelerini görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, mal ve para sahibi olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, çok daha fazla adım atacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada tesbih tanelerini gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada tesbih tanesi yemek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada tesbih tanesi görmek evliyseniz eşle iyi geçime, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sözünde duracağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih tanelerini toplamak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada tesbih taneleri görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih tanesi toplamak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbih tanelerini görmek geçim derdinden kurtulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih hediye edildiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, işinin başından ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada tesbihi boynuna takmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments