Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden tesbih almak

Rüyada eski sevgiliden tesbih almak

Rüyada eski sevgiliden tesbih almak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden tesbih almak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada eski sevgiliden tesbih almak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski tesbih görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, sorunlarının birken beş olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments