Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terzi makası görmek

Rüyada terzi makası görmek

Rüyada terzi makası görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terzi makası gördüyseniz:

  • Bilmeniz gereken şey şudurBu fırsatlar karşınıza çıkacaklar.

Rüyada terzi makası görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada terzide çalışmak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada terzi aramak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek terzi görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada terzi görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan terzi görmek ön plana çıkacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada terziye elbise diktirmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada terzi olmak rahat bir hayat sürüleceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments