Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters uçmak

Rüyada ters uçmak

Rüyada ters uçmak kendi işinin patronu olunacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, onlara galip geleceğine, maddi zarar edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada ters uçmak gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada ters uçmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işarettir.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada deveye ters binmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, makbul olan mallar edineceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tişört ters giymek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ters sigara içmek kişinin rahat nefes alacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet eder.

Rüyada fotoğrafı ters görmek yoğun duygular yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerini ters görmek canla başla çalışacağına, biraz dinleneceğine, varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments