Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tişört ters giymek

Rüyada tişört ters giymek

Rüyada tişört ters giymek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tişört ters giymek gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada tişörtü ters giymek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tişört ters giymek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil tişört giymek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Rüyada mor tişört giymek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni tişört giymek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına inanılır.

Rüyada lacivert tişört giymek iyi geçiminin de bozulacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments