Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafı ters görmek

Rüyada fotoğrafı ters görmek

Rüyada fotoğrafı ters görmek itibar kaybedeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada fotoğrafı ters gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Rüyada fotoğrafı ters görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ters tarafa namaz kılmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulur.

Rüyada ters hilal görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Rüyada ters ayaklı kadın görmek düze çıkacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada ters yol görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret eder.

Rüyada eteği ters giydiğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine işarettir.

Rüyada tersten akan su görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments