Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini ters görmek

Rüyada ellerini ters görmek

Rüyada ellerini ters görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini ters gördüyseniz:

  • Rölatif olarak çözülen acil bir sorun aslen ortadan kalkmamış olabilir veya sizin bir sorunu geçici olarak da olsa çözmeniz gerekebilir.

Rüyada ters el görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayır ve bereketin artmasına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri ters görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada ellerini ters görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada ters doğum görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada ters uçmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters gömülmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet eder.

Rüyada yatakta ters yatmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada denizde ters yüzmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, insanların saygısının kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments