Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters pantolon giymek

Rüyada ters pantolon giymek

Rüyada ters pantolon giymek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine ev alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ufkunun açılacağına işaret eder.

Rüyada ters pantolon giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Rüyada pantolonunu ters giymek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, bahtın açık olmasına yorulur.

Rüyada kot pantolonu ters giymek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Rüyada pantolonu ters giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ters pantolon giymek başarılarının devamının geleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon ters giymek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolonun ters giymek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabıları ters giymek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tişört ters giymek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments