Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıları ters giymek

Rüyada ayakkabıları ters giymek

Rüyada ayakkabıları ters giymek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hem işinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıları ters giymek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Rüyada ayakkabı ters giymek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıları ters giymek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada ayakkabılarını ters giydiğini görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ters ayakkabı giymek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabıyı ters giymek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı ters çevirmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ters ayakkabı görmek anne babanın birbirine düşeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments