Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonunu ters giymek

Rüyada pantolonunu ters giymek

Rüyada pantolonunu ters giymek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada pantolonunu ters giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada pantolonu ters giymek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ters pantolon giymek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada pantolon ters giymek malından ve parasından ziyan edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonunu ters giymek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet eder.

Rüyada pantolonun ters giymek hikmete kavuşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada ters ceket giymek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetini ters giymek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments