Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon ters giymek

Rüyada pantolon ters giymek

Rüyada pantolon ters giymek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon ters giymek gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Rüyada pantolonunu ters giymek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, memur ise terfi edeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada pantolonu ters giymek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada pantolonun ters giymek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada pantolon ters giymek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, durgun giden işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada kot pantolonu ters giymek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada ters pantolon giymek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Rüyada terlikleri ters giymek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıları ters giymek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments