Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorapları ters giymek

Rüyada çorapları ters giymek

Rüyada çorapları ters giymek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendini toparlayamayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada çorapları ters giymek gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Rüyada çorapları ters giymek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada çorabı ters giymek insanların yasa ve kedere boğulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada ters çorap giymek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çorap ters giymek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada giysiyi ters giymek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşofmanı ters giymek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyı ters giymek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada ters pantolon giymek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments