Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi ters giymek

Rüyada bir şeyi ters giymek

Rüyada bir şeyi ters giymek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi ters giymek gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Rüyada bir şeyi ters giymek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada her şeyin tersini görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, dertlerin biteceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada her şeyi ters görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Rüyada ters elbise giymek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon ters giymek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, huzur ve saadet bulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise ters giymek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada hırkayı ters giymek karanlık zamanların aydınlanacağına, vefalı bir insan olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments