Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırını ters giymek

Rüyada iç çamaşırını ters giymek

Rüyada iç çamaşırını ters giymek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırını ters giymek gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Rüyada iç çamaşırını ters giymek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çamaşırı ters giymek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste iç çamaşırı giymek anlaşmazlıklara düşeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırı giydiğini görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın iç çamaşırı giymek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe iç çamaşırı giymek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah iç çamaşır giydiğini görmek kısmetinin artacağına, kendisine kızacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments