Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ayakkabı giymek

Rüyada ters ayakkabı giymek

Rüyada ters ayakkabı giymek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, çoluk çocuğa karışacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada ters ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Rüyada ayakkabıyı ters giymek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada ters ayakkabı giymek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabılarını ters giydiğini görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabıları ters giymek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı ters giymek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada ters ayakkabı görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına delalettir.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments