Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ayaklı kadın görmek

Rüyada ters ayaklı kadın görmek

Rüyada ters ayaklı kadın görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada ters ayaklı kadın gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Rüyada ayakları ters kadın görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yağmur yağmamasına delalettir.

Rüyada ters ayaklı kadın görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını ters görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı ters görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bol bol hayır duası alınacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına yorulur.

Rüyada ters ayak görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarını ters görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları ters insan görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işarettir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments