Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok akan dere görmek

Rüyada çok akan dere görmek

Rüyada çok akan dere görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, gergin olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, beklenen mirasın alınacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok akan dere gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada akan dereden su içmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan derede yüzmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada mavi akan dere görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, en yukarılara çıkacağına delalet eder.

Rüyada gür akan dere görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işarettir.

Rüyada az akan dere görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada bulanik akan dere görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli akan dere görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada ters akan dere görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments