Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın uzvunu görmek

Rüyada babanın uzvunu görmek

Rüyada babanın uzvunu görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yani babasına benzeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın uzvunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Rüyada babasının uzvunu görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada babanın uzvunu görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, rahat bir hayata sahip olmaya tabir olunur.

Rüyada kendi cinsiyet uzvunu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Rüyada el uzatmak korkularının sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek uzvu yalamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Rüyada birine elini uzatmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments