Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının uzvunu görmek

Rüyada babasının uzvunu görmek

Rüyada babasının uzvunu görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancın gittikçe azalacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına delalettir.

Rüyada babasının uzvunu gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Rüyada babasının uzvunu görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın uzvunu görmek onların başarıları ile övüneceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Rüyada birine elini uzatmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada uzanan el görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine el uzatmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments