Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terastan denize bakmak

Rüyada terastan denize bakmak

Rüyada terastan denize bakmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada terastan denize bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada terastan denize bakmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada terastan bakmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, her istediğini alabileceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada teras katı görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teras kat görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada teras süpürmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada teraslı ev görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin terasına çıkmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet eder.

Rüyada teras yıkamak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments