Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teras süpürmek

Rüyada teras süpürmek

Rüyada teras süpürmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, borcunun kalmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, inancının zayıflayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada teras süpürmek gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada teras süpürmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada terastan bakmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, planların boşa gideceğine, birikim yapılacağına delalet eder.

Rüyada teras kat görmek kısmetinin açılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terastan düşmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, hayatının da zorlaşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada teras ev görmek çok büyük paralar kazanacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada terastan atlamak saygının ve iletişimin bozulacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada terasta olmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin terasına çıkmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, söylediklerinin çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments