Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teraslı ev görmek

Rüyada teraslı ev görmek

Rüyada teraslı ev görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, yolunda giden hayatın bozulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rakiplerine yenileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada teraslı ev gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada teras ev görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada teraslı ev görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yönetici olacağına inanılır.

Rüyada terastan denize bakmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada teras yıkamak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, neşesine kavuşacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret eder.

Rüyada terasta olmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Rüyada teras süpürmek büyük mutluluk duyulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada terastan düşmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada terastan bakmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments