Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terasta yatak görmek

Rüyada terasta yatak görmek

Rüyada terasta yatak görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada terasta yatak gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Rüyada terasta yatak görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada terasta oturmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada terastan düşmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, zenginlik kazanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet eder.

Rüyada teras görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada teras süpürmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada teras kat görmek zor günlerden geçeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada teraslı ev görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, para kazanmaya başlayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük teras görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments