Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük teras görmek

Rüyada büyük teras görmek

Rüyada büyük teras görmek memur ise terfi edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük teras gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Rüyada büyük teras görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada evin terasına çıkmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada terasta yatak görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada teraslı ev görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada teras kat görmek projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalet eder.

Rüyada teras ev görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Rüyada terastan düşmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalet eder.

Rüyada terastan atlamak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments