Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa çıkmaya çalışmak

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada ağaca çıkmaya çalışmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak canının kıymetini bileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada sudan çıkmaya çalışmak yeni şeyler deneneceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak borcunu ödeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işaret eder.

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments