Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada organ mafyası görmek

Rüyada organ mafyası görmek

Rüyada organ mafyası görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, başarının garantileneceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada organ mafyası gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Rüyada organ mafyası görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada organ mafyasından kaçmak zarar edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalettir.

Rüyada mafyadan korkmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mafya babası görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Rüyada mafyadan kaçmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı mafya görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mafya tarafından kovalanmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada mafya tarafından kaçırılmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments