Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepe çıkmak

Rüyada tepe çıkmak

Rüyada tepe çıkmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tepe çıkmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada bina tepesine çıkmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, her zaman çok üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada kamyonla tepeye çıkmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle tepeye çıkmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments