Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın en tepesine çıkmak

Rüyada dağın en tepesine çıkmak

Rüyada dağın en tepesine çıkmak işte başarılı adımlar atılacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, büyük bir sorun oluşacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak geçmişi unutup geleceğine, gelirinin garanti olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada en tepeye çıkmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalettir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak üzerinde kafa yoracağına, aydınlığa çıkılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ tepe çıkmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments