Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kamyonla tepeye çıkmak

Rüyada kamyonla tepeye çıkmak

Rüyada kamyonla tepeye çıkmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine inanılır.

Rüyada kamyonla tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum veya koşulların kontrol edilmesi gerekiyor.

Rüyada kamyonla tepeye çıkmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak zorlanacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman tepesine çıkmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada everest tepesine çıkmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments