Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raket oynamak

Rüyada raket oynamak

Rüyada raket oynamak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada raket oynamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada raket oynamak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis raketi görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa tenisi raketi görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, birlikteliğe başlayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyip oynamak rakiplerin alt edileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada zeybek oynamak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işarettir.

Rüyada silahlı oyun oynamak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Rüyada elim sende oynamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments