Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis oynadığını görmek

Rüyada tenis oynadığını görmek

Rüyada tenis oynadığını görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tenis oynadığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada tenis oynadığını görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis raketi görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada tenis kortu görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa tenisi masası görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada tenis masası görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenis maçı izlemek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis topu görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada masa tenisi görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments