Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede kuru fasulye görmek

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ekmeğinin artacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulur.

Rüyada tencerede kuru fasulye gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalettir.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek rahatın kaçacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına inanılır.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada etli kuru fasulye yemek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına yorulur.

Rüyada kuru fasulye temizlemek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments