Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlik yapan kişiyi görmek

Rüyada temizlik yapan kişiyi görmek

Rüyada temizlik yapan kişiyi görmek hedeflerini tutturamayacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, geriye doğru gideceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hataların telafi edileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temizlik yapan kişiyi gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada temizlik yapan kişiyi görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişisel temizlik yapmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada vücut temizliği yapmak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temizlenmiş tavuk görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada eski ama temiz ev görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz beyaz yatak görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işarettir.

Rüyada temiz karda yürümek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments