Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlenmiş tavuk görmek

Rüyada temizlenmiş tavuk görmek

Rüyada temizlenmiş tavuk görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada temizlenmiş tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada temizlenmiş tavuk görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada suyla temizlik yaptığını görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada temiz yün görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına inanılır.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada temizlik görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su kaynağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Rüyada temiz suda balıklar görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments