Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz karda yürümek

Rüyada temiz karda yürümek

Rüyada temiz karda yürümek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, aileden ayrı kalınacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz karda yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Rüyada temiz karda yürümek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Rüyada terlikle karda yürümek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, hem itibar edineceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu karda yürümek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle karda yürümek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erimiş karda yürümek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin karda yürüdüğünü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sorunlar altında ezileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip karda yürümek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle karda yürümek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments