Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada çok temiz suda yüzmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya işarettir.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada temiz bir suda yüzmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments