Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişisel temizlik yapmak

Rüyada kişisel temizlik yapmak

Rüyada kişisel temizlik yapmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kredi çekileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Rüyada kişisel temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada kişisel temizlik yapmak bazı kaynakların tükeneceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet eder.

Rüyada temizlik yapan kişiyi görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına yorulur.

Rüyada gece temizlik yapmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle temizlik yapmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, ekmeğin kesileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deterjanla temizlik yapmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalettir.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments