Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlik maddesi görmek

Rüyada temizlik maddesi görmek

Rüyada temizlik maddesi görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temizlik maddesi gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Rüyada temizlik maddesi görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada madde kullanmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Rüyada kanun maddesi görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada madde bağımlısı görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kimyasal madde görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada madde bağımlısı olmak istediklerini elde edeceğine, şanssızlık yaşanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz sularda yüzmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işarettir.

Rüyada temiz beyaz yatak görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments