Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madde bağımlısı olmak

Rüyada madde bağımlısı olmak

Rüyada madde bağımlısı olmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada madde bağımlısı olmak gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Rüyada madde bağımlısı olmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, konforunun yerinde olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada madde bağımlısı görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu bağımlısı görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada madde kullanmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Rüyada kimyasal madde görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına yorulur.

Rüyada kanun maddesi görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada temizlik maddesi görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments