Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kimyasal madde görmek

Rüyada kimyasal madde görmek

Rüyada kimyasal madde görmek hep dinç ve genç kalacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kimyasal madde gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada kimyasal madde görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kimyasal görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kimyasal hap görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kanun maddesi görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada madde bağımlısı görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada madde kullanmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada madde bağımlısı olmak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada temizlik maddesi görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments