Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madde kullanmak

Rüyada madde kullanmak

Rüyada madde kullanmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sorunsuz geçeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada madde kullanmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planları bozabilir.

Rüyada madde kullanmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada temizlik maddesi görmek sinirlerinin yıpranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada madde bağımlısı olmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, her geçen gün başarıların artacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada kimyasal madde görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kanun maddesi görmek kazancından başkalarına da vereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada madde bağımlısı görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulur.

Rüyada asansör kullanmak bolluk ve bereketin artacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada cenaze arabası kullanmak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments