Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madde bağımlısı görmek

Rüyada madde bağımlısı görmek

Rüyada madde bağımlısı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, ağız tadına kavuşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Rüyada madde bağımlısı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada madde bağımlısı olmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, bundan hayır göreceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada madde bağımlısı görmek duygularının ön plana çıkacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada uyuşturucu bağımlısı görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kimyasal madde görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada madde kullanmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada temizlik maddesi görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanun maddesi görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments