Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz sularda yüzmek

Rüyada temiz sularda yüzmek

Rüyada temiz sularda yüzmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, geri plana düşeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada temiz sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada temiz su içinde yüzmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz sularda yüzmek büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalet eder.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada temiz bir suda yüzmek çok kötü hissedileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz bir denizde yüzmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, darlığa düşeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments