Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanun maddesi görmek

Rüyada kanun maddesi görmek

Rüyada kanun maddesi görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, terfi alamayacağına alamet eder.

Rüyada kanun maddesi gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada kanun maddesi görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada madde kullanmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada madde bağımlısı olmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada madde bağımlısı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada kimyasal madde görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayırlı bir haber alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada temizlik maddesi görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanun kaçağı olduğunu görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kanun kaçağı olmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments