Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yüzlü birini görmek

Rüyada temiz yüzlü birini görmek

Rüyada temiz yüzlü birini görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü birini gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek hakkını savunamayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Rüyada temiz yüz görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada temiz yüzlü birini görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün temizlendiğini görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, aile hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü temiz görmek kötü işlere girmeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü bebek görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments